fredag 28 september 2012

Vecka 39

En högst vanig arbetsvecka sånär som på måndagen då alla elever var lediga och vi i personalen fick oss mera till livs om nya datorprogram. Finns riktigt mycket att välja mellan och det är jättestimulerande men allra bäst för åk 6-9, som har egna datorer. Våra gamla bärbara, ja de börjar bli sådär fem år gamla, får vi slåss om alla elever  från F-5.
Idag har vi haft terminens första fredagsmys med liten fika och sen fick de ha i-Padarna. Verkligen kul med alla nya appar. Vi önskar fler i-Padar för det är ett väldigt bra redskap i inlärningen. Vi får se vad chefen säger om det.
Igår gjorde jag terminens sista utvecklingssamtal så nu har alla de 22 eleverna fått sig en ny IUP. Den är styrdokumentet för den här terminen och vi har som jag tidigare berättat, haft en riktigt bra början på terminen.
Det är mycket roligt och stimulerande att arbeta i 4B med era roliga och glada barn och enligt utsago på samtalen tycker eleverna också att det är bra i vår klass. Jag har frågat alla om hur de trivs och om sammanhållningen i klassen och samtliga elever säger att de har det bra och har kul på rasterna. Nåt som gläder mig mest är att alla säger att samtliga elever är med i gemenskapen på rasterna. Just nu är det fotboll som gäller. Detta är ett önskeläge!
Vecka 40:  
Vanlig arbetsvecka för alla. Läxor i läsning, matte och engelska.
Nu håller vi helg! Ha det så bra! / Birgitta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar